Infinity Blade Saga – actionrollspelet till Xbox One

Infinity blade saga

Det har ryktats om att det kritikerrosade actionrollspelet Infinity Blade till iPhone skulle vara under utveckling till Xbox One, och nu visar det sig stämma. Det är Gematsu som avslöjar att spelet är bekräftat för Microsofts stationära konsol, och titeln kommer att bli Infinity Blade Saga.

Det handlar om en uppdaterad version som kommer att innehålla utvalda delar av de tre delar som släppts till iPhone, och bakom spelet står utvecklarna Tencent och utgivarna är inga mindre än Epic Games. Infinity Blade Saga kommer att ha stöd för Kinect, men lyckligtvis kommer vi även att kunna spela actionrollspelet med en vanlig Xbox One-konsol.

Chair Entertainment stod för de tre spelen till Iphone, men nu är det alltså kinesiska Tencent som står för Xbox One-versionen. Tencent avslöjar att spelet kan komma och bli gratis – free-to-play – och spelet kan komma att släppas till Playstation 4 i framtiden.

Infinity Blade Saga släpps till Xbox One i Kina under det första kvartalet 2015, men något europeiskt datum har vi inte fått ännu

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?