Samsung lanserar Galaxy S7 och Galaxy S7 edge 

IMG_2631.JPG

Barcelona – 21 februari 2016 – På Samsung Galaxy Unpacked 2016 presenterade Samsung idag sina två nya flaggskeppstelefoner och sin nya 360-graders kamera. Samsung fortsätter att utveckla produkter som ska passa in i den uppkopplade livsstil dagens konsumenter har. Produkterna ska underlätta hur vi umgås, delar upplevelser och organiserar våra liv.De nya telefonerna Samsung Galaxy S7 och Galaxy S7 edge erbjuder en elegant design, en mer avancerad kamera, förbättrad prestanda och enastående anslutningsmöjligheter till en uppsjö av produkter, tjänster och upplevelser. Samsung Gear 360 är en 360-graders kamera som på ett enkelt sätt låter användarna skapa, titta på och dela deras favoritupplevelser genom videor och bilder.

– Vi tror på en värld som är ljusare, skarpare, enklare och roligare. Vi strävar efter att leverera just det med de nya produkterna genom att kombinera elegant design med de senaste funktionerna. Vi vill hjälpa konsumenterna att få ut mer av sin vardag och kommer att fortsätta att tänja på gränserna för vad som är möjligt, säger Anderas Berqvist, produktchef för mobiltelefoner på Samsung i Norden.

Ljusare och skarpare bilder även i mörka förhållanden

Med Galaxy S7 och Galaxy S7 edge presenteras den första Dual Pixel-kameran på en smartphone. Det innebär ljusare och skarpare bilder. Tack vare den revolutionerande Dual Pixel-tekniken, en ljusare lins med större bländare och större pixel har kameran en kortare slutartid och mer exakt autofokus, även i sämre ljusförhållanden. Ett nytt kameraläge är Motion Panorama som lägger till rörelse i traditionella panoramabilder och ger användaren en ny visuell upplevelse.
Snygg, användarvänlig och vattentålig

Både Galaxy S7 och Galaxy S7 edge är konstruerade med 3D-glas och metall. En elegant och hållbar design med ergonomiska kurvor ger ett bekvämt grepp. Den nya funktionen Always-On-Display innebär att man inte behöver trycka på en knapp för att komma åt t.ex. sin kalender eller titta på klockan. En smart funktion som besparar användaren både tid och batteri.
Utan att kompromissa med designen har både Galaxy S7 och Galaxy S7 edge fått en ökad användbarhet med IP68 vatten- och dammtålighet. Galaxy S7 edge erbjuder förbättrad användarvänlighet med Edge UX som bland annat möjliggör smidiga genvägar till användarens favoritfunktioner.
Snabbare laddning och bättre prestanda

De nya flaggskeppstelefonerna är utrustade med snabb laddningsteknik, både trådlös och med vanlig laddare. Dessutom är det möjligt att utöka minneskapaciteten med microSD-kort på upp till 200GB tack vare mobilens hybrid SIM-kortshållare. Samsung har också gjort omfattande uppdateringar av hård- och mjukvaran för att optimera spelprestandan på Galaxy S7 och Galaxy S7 edge. Den starka processorn tillsammans med ett större batteri garanterar en längre speltid, telefonerna är även utrustade med ett kylsystem som förhindrar överhettning.
Game Launcher är en annan nyhet för de som spelar mycket på telefonen och ger användare möjlighet att hantera batteriförbrukningen och minimera notifikationer. Vidare kan användare spela in sina spelupplevelser eller dela skärm för att spela med andra.
Betalnings- och säkerhetslösningar

Utöver de funktioner som nämnts ovan så har även Galaxy S7 stöd för Samsungs egen betallösning Samsung Pay. En säker och enkel lösning. Säkerheten i Samsung Pay bygger på Samsung KNOX, Samsungs eget säkerhetssystem med fingeravtrycksscanning och ett avancerat säkerhetssystem för känslig data.

Fakta Galaxy S7:
 

Samsung Galaxy S7 är utrustad med 2.3GHz Quad + 1,6GHz Quad, Octa core-processor och 4GB RAM-minne, 32GB internminne samt rum för 200 GB med microSD. Har en 5.1’’ Quad HD 2560×1440 (577ppi), Super AMOLED-skärm. Batteri på 3,000mAh, med snabbladdning via sladd eller trådlöst kompatibelt med WPC och PMA. 142.4 x 69.6 x 7.7mm, vikt 152g. Kamera front: 5MP (F1.7), bakre kamera: Dual Pixel 12MP (F1.7), Smart OIS. Operativsystem Android 6.0 Marshmallow. WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), Bluetooth v4.2, USB 2.0, GPS + Glonass + Beidou samt stöd för betalning med NFC och MST. IP68 certifiering. Redo för Samsung KNOX.

Fakta Galaxy S7 edge: 

Samsung Galaxy S7 edge är utrustad med 2.3GHz Quad + 1,6GHz Dual, Octa core-processor och 4GB RAM-minne, 32GB internminne samt rum för 200 GB med microSD. Har en 5.5’’ Quad HD 2560×1440 (534ppi), Super AMOLED-skärm med Edge Screen. Batteri på 3,600mAh, med snabbladdning via sladd eller trådlöst kompatibelt med WPC och PMA. 150.9 x 72.6 x 7.7mm, vikt 157g. Kamera front: 5MP (F1.7), bakre kamera: Dual Pixel 12MP (F1.7), Smart OIS. Operativsystem Android 6.0 Marshmallow. WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), Bluetooth v4.2, USB 2.0, GPS + Glonass + Beidou samt stöd för betalning med NFC och MST. IP68 certifiering. Redo för Samsung KNOX.
Samsung Galaxy S7 och S7 edge lanseras i mitten av mars och kommer finnas tillgängliga i färgerna svart, vitt och guld.
Rekommenderat pris:

Galaxy S7, 7290 SEK

Galaxy S7 edge, 8290 SEK

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?