Nu kan alla träna och yoga med Yogobe i sommar

IMG_2256.JPG

Regelbunden yoga och hållbar träning är enligt Yogobe genvägar till att må bra. Yogobe gör träning med marknadsledande experter oerhört lättillgänglig. Du behöver bara internetuppkoppling. Tillsammans med dig vill de nu inspirera fler att inte tappa träningsrutinerna i semestertider. Med sommarkampanjkoden KOMPIS kan du och alla du känner testa Yogobe och hemmaträning 2 veckor gratis i sommar. 

När du tränar frigörs endorfiner som är ett av kroppens egna ”må-bra-hormon”. En liten stunds fysisk aktivitet om dagen kan förgylla din ledighet, göra dig både gladare och friskare för att kunna njuta ännu mer av allt som erbjuds. 

menar yogaläraren Pia Wallberg.
Under sommaren kan det vara svårt att komma iväg till gymmet eller träningsstudion så ofta som man kanske skulle vilja. Med Yogobe finns förutsättningen att träna regelbundet vart man än befinner sig utan att behöva missa annat i livet.

Detta är en tid som är perfekt för att skapa nya rutiner. Allting är lite lättare på sommaren. Det beror till största del på ljuset. 

säger tränings- och yogaprofilen Blossom Tainton.
Så här går du tillväga för att ta del av Yogobe’s KOMPIS-kampanj:

  • Med kampanjkoden KOMPIS kan alla som inte provat Yogobe få sina första 14 dagar helt gratis när de skapar sitt konto. 
  • För dig som har ett konto men inte är aktiv medlem just nu kan du logga in på ditt konto och ta del av erbjudandet under MY PAGE.
  • För dig som redan är aktiv medlem hos Yogobe: Ge, dela och sprid kampanjkoden KOMPIS till dina vänner och kollegor. Ett perfekt introduktionserbjudande nu i semestertider då man inte är hemma i träningsvardagen.
0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?