Be your best Convention – träning med stjärnorna

Be your best convention

På Allt för Hälsan, Nordens största hälsomässa som hålls på Stockholmsmässan den 6-9 november, har besökarna chansen att träna med stjärnor. Be your best convention är ett träningskonvent med fokus på träningsglädje och inspiration. Här skapar simhopperskan Anna Lindberg, dansaren Tobias Karlsson från Let’s dance och Sabina Dufberg från TV-programmet Biggest Loser träningsmagi för hundratals deltagare.

Be your best convention hölls för första gången på förra årets Allt för Hälsan och blev en stor succé. Biljetterna sålde slut månader före eventet, varpå en repris till årets mässa kändes självklar för både Stockholmsmässan och arrangörerna.

– Den pågående hälsotrenden som fokuserar mindre på vikt och mer på välmående är något vi vill uppmuntra och vi har därför byggt konventet utifrån det. Allt för Hälsan är ett perfekt tillfälle att ta chansen att bli bästa versionen av sig själv. Vi vill avdramatisera träning och hets, få alla att upptäcka glädjen i rörelse, säger Mela Lithman, eventansvarig.

På Be your best convention platsar alla, både nybörjare och toppidrottare. Besökarna får chansen att träna tillsammans med förebilder och idrottsstjärnor. I det digra programmet ryms simhopperskan Anna Lindberg, Tobias Karlsson från Let’s dance och Sabina Dufberg som har varit coach i TV-programmet Biggest Loser. Under dagen utmanas deltagarna att tänja på sina gränser – om de har lust – eller helt enkelt bara ha väldigt roligt i träningskläder. Det handlar om att ha kul tillsammans och man tränar efter förmåga och kan pausa när man vill. Stjärnornas uppdrag från scenen är att sätta fokus på deltagarna och få dem att glänsa!

Biljetten för träningskonventet, som hålls den 8 november, bokas på www.träningsevent.se För 1095 kr får deltagarna en proppfull träningsdag, en fin goodiebag och två dagars inträde till Allt för hälsan.

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?