Tivoli kärleksbombar i sommar

IMG_2253.JPG

När solen går ner över Köpenhamns hustak kärleksbombar Tivoli sina gäster. På temat Summer of Love – Summer in the city visas fem romantiska kärleksfilmer på Tivolis utomhusbiograf. I linje men kärlekstemat har Tivoli dessutom laddat upp med internationella artister och stämningshöjare som Elton John, Tony Bennett och Lady Gaga.
Framför Tivolis scen ”Plænen” är det antingen picknick och hålla handen eller dans till internationella toner som gäller i sommar. Det är CPH PIX som tillsammans med Tivoli under sommaren visar fem stora kärleksfilmer på en 30 kvm stor filmduk – med ”romantikgaranti”. Gästerna kan ta med en egen picknickkorg eller som på bio- köpa popcorn och läskande drycker – medan det skymmer i parken. Den första kärleksfilmen kommer att visas den 5 juli kl. 20, det är Moulin Rouge! med Nicole Kidman, Ewan McGregor i huvudrollerna.

De kvällar som inte består av bioromantik kommer istället att fyllas av kärleksfulla toner från internationella stjärnor. Den levande legenden Elton John kommer, tillsammans med sitt band, att fylla Köpenhamnskvällen med ljuv musik. Två dagar senare kommer den intressanta kombinationen: Tony Bennett och Lady Gaga – som tillsammans tolkar klassiker från The Great American Song Book – bjuda på en jazzig show under den rosa himlen.
Elton John på Plænen

När: Måndag den 6 juli kl. 21.00

Tony Bennett & Lady Gaga på Plænen
När: Onsdag den 8 juli kl. 22.00
Film på Plænen
Tid: 20:00
Program:
5 juli: Moulin Rouge!
12 juli: Some Like It Hot
19 juli: Hairspray
26 juli: När Harry träffade Sally
2 aug: Pretty Woman

För mer information, besök: www.tivoli.dk

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?