Boka Jon Olssons superbil genom Uber i Stockholm!

20150512-143451.jpg

Tidigare i april presenterade Jon Olsson sitt senaste monsteråk – en specialbyggd Audi RS6 med 900 hästkrafter. Nu ges möjlighet att provåka Gumball-bilen. Fredagen den 15 maj blir Jon Olsson Uber-chaufför i Stockholm för en dag och alla kan boka Jon och hans Audi.

Den exklusiva provåkningen blir möjlig tack vare ett samarbete mellan spelbolaget Betsafe och Uber.

Vi är glada över att kunna erbjuda ett unikt tillfälle för alla som vill åka i Sveriges just nu mest omtalade bil. Det blir en försmak inför premiären av Gumball 3000

Provturen med Jon bokas via Ubers app. Kampanjen öppnas upp på fredag och varje tur pågår i ca 20 minuter. Resan är gratis för alla och Betsafe skänker istället pengarna, (som resorna skulle ha kostat) till Gumballs välgörenhetsorganisation, The Gumball 3000 Foundation.

Tycker det är superkul att Uber och Betsafe har gått ihop och fått till det här, dels får många människor känna på bilen, och det känns kanon att pengarna går till välgörande ändamål

,säger Jon Olsson.

Jon Olsson har byggt monsterbilen för att delta i Gumball 3000 med Team Betsafe. Årets Gumball 3000 startar i Stockholm den 23-24 maj vid Gustav Adolfs Torg och Norrbron i Stockholm.

Så här gör du för att boka bilen:

Bilen bokas i Uber-appen under namnet ”Jon Olsson RS6”. Provåkningen är gratis och varar i ca 20 minuter, men måste bokas innanför tullarna i Stockholm.

För att boka bilen använder du koden “Betsafe2”. Befintliga användare skriver in koden under ”erbjudanden” i appen.

Är du ny användare:

1. Registrera dig på https://get.uber.com/go/Betsafe2
2. Ladda ned Uber-appen
3. Du är nu redo att åka!

Om bilen
I grunden är det en Audi RS6 som, med hjälp av Leif Tuvesson, tidigare chefsingenjör på Koenigsegg, fått en ny kropp av specialimporterat kolfiber. Under huven sitter 900 hästkrafter med en race-gas och ett turbosystem i idoniserat guld.

Se bilder på Jon Olssons AUDI RS6: http://www.worldofbetsafe.com/gumball3000/world-exclusive-jon-olssons-audi-rs6-dtm-made-possible-by-betsafe/

Om Uber
Uber är en app-baserad privatchaufförstjänst. Med ett enkelt knapptryck kan du resa i Stockholm, Göteborg och 300+ andra internationella städer – elegant, säkert och till samma pris som vanlig taxi.

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?