Lejonet & Björnens lanserar glasslikör

Lejonet & björnen glasslikör

Glasslikören Lejonet & Björnen Texas Fudge är redan en favorit hos flera glassälskare. Den ska serveras väl kyld, i ensamt majestät över is, till kaffet eller njutas av som en dessert; häll lite glasslikör över några kulor italiensk vaniljglass och man har en fantastisk dessert, en perfekt kombo som dessutom är snabb och lätt att göra.

Lejonet & Björnen Glasslikör är gjord på naturliga råvaror med en krämig smak av Texas Fudge. Det viktigaste när man gör en glasslikör är kvalitén på grädden, den ska vara av högsta kvalitet. Lejonet & Björnen använder 36% grädde för att återskapa smaken av deras glass. Sen smaksätts likören med nougat, choklad, vanilj och Irish Cream. Det är smakessenser så det finns inga spår av nötter.

Det hela började i den lilla lokala i stadsdelen Lunden i Göteborg 1977. Helt plötsligt började folk att köa för att köpa Lejonet & Björnens glass eller sorbet. Hemligheten bakom succén var att den helt enkelt smakade precis som om den var hemgjord.

Glassen har med tiden blivit synonym med när man vill ha det där lilla extra, en produkt där man inte tullat på råvarorna, något som inte smakar som någon annan glass.

Lejonet & Björnen erbjuder idag ett brett sortiment av olika glass- och sorbet sorter, ca 40 olika smaker. Lejonet & Björnen är vardagslyx från Göteborg.

Pris: 189 kr
Produkt: Lejonet & Björnen Glasslikör Texas Fudge
Varunr: 78052 (i beställningssortimentet)
Alkoholhalt: 15%
Volym: 500 ml

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?