Avicii firar in nya året med Spotify-exklusivt musiksläpp

image

På nyårsafton avslutas musikåret 2014 och ingen mindre än Avicii bjuder på ett exklusivt musiksamarbete med Spotify dagen till ära. Som en av de mest tonsättande musikakterna under året, med bl.a. två Grammisnomineringar för Årets låt och Året Dans/Elektro, avslutar Avicii året med pompa och ståt. Den 31 december släpps en Avicii By Avicii-remix på singeln The Nights, samtidigt som Avicii tar över Spotifys spellista Fresh Dance Tracks som gäst-DJ, där han tillsammans med sina fans bestämmer spellistan för hela nyårsafton.

Avicii-festen fortsätter 2015 med uppföljningsalbumet Stories som kommer ut under det kommande året. Albumet bygger vidare på den enorma framgången med debutalbumet True som nu har sålts i över 5 miljoner exemplar världen över med kompletterande 25 miljoner sålda singlar.

Det är även officiellt att det blir två exklusiva Sverige-spelningar på Summerburst nästa år. Festivalens 5-årsjubileum bjuder på något extra där Avicii inte bara spelar i Göteborg och Stockholm, utan även bjuder på aktiviteter och överraskningar såväl på scenen som festivalområdet i sann Avicii-fest-anda.

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?