4 grymma produkter du inte visste fanns

image76-276x221

image

IKettle är namnet på förmodligen den första wi-fi vattenkokaren någonsin. Den tar ett stort steg i den välkända vattenkokar tekniken;) Med iKettles inbyggda Wi-Fi kan du börja koka vattnet från var som helst i huset. Den kokar inte bara vattnet för dig, den meddelar dig även när den är klar att hälla på vatten för påfyllning. Ett urval av olika temperaturer gör att du kan göra din dryck exakt så varm som den ska vara, eftersom inte alla drycker behöver extremt varmt vatten. Grönt te kommer äntligen få vattentemperaturen den förtjänar. Det kostar enligt uppgift ca $ 150.
Läs mer på: iKettle

image

Panono är namnet på denna pryl som tar fotografikonsten ett steg längre. Kasta upp Panono i luften och när den landar tillbaka i dina händer ska den ha fångat en imponerande 360-graders fotografi. Om du inte tycker att det är häftigt då har du problem;) Priset är ungefär $ 700.
Läs mer på: Panono

image

Sphero Ollie är en fantastisk robot från killarna på Orbotix som gav oss den lika fantastiska Sphero 2.0. Detta under av teknik är en höghastighets RC-enhet som du kan styra via en smart telefon eller surfplatta. Ollie kan nå hastigheter upp till 14mph och utför snurrar, driver, flips och app drivna trick. Kör Sphero Ollie rakt av en ramp och han kommer utan några som helst bekymmer ha problem när det kommer till landning, allt tack vare ett starkt och tåligt skal av polykarbonat. Smarta sensorer inom enheten upptäcker dess rotation och riktning så att du kan hålla på att köra så fort det landar. Världen är din lekplats eftersom den kan erövra den terräng du placera den på. Gräs, väg, sand, you name it, Ollie kan hantera det. Anslut bara Sphero Ollie till din iOS, Android eller Windows-enhet och du kan kontrollera Ollie från 100 meters håll.
Läs mer på: Sphere Ollie

image

Behov av att hålla reda på något? Kolla in dessa ”Stick-N-Find” klistermärken. Etiketterna är bara 0,16 4,1 mm tjockt och kan fastna på nästan alla objekt. En nedladdningsbar app fungerar som radar, som visar alla dina enheter inom räckhåll. Appen finns för iOS-enheter med Bluetooth 4.0 (iPhone 4s, iPhone 5, iPad, Touch, mini iPad). Det fungerar även på Android-enheter som stöder Bluetooth Low Energy, som kör Android 4.1 och nyare.

Läs mer på: Stick n Find

Vill ni veta mer eller har andra produkter ni vill lyfta fram, hör av er!

pressat@home.se

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?